EquInnoLab. verbreed haar (in)zicht

Met trots kondigen wij aan dat EquInnoLab vanaf heden ook spring- en eventingruiters van professioneel advies kan voorzien, gezien wij onze analyse nu ook op de sprong kunnen uitvoeren.

Middels ons hypermodern high-speed camerasysteem kunnen we balans, houding en zit door de zes verschillende fasen van elke sprong inzichtelijk maken, wat jou als ruiter helpt om te begrijpen hoe jou houding elke sprong beïnvloed. Op deze manier kunnen wij spring- en eventingruiters voorzien van tastbare indicatoren die hen kunnen helpen beter inzicht te krijgen in hun training, en kunnen zij hun data daadwerkelijk zien verbeteren naar geland hun eigen ontwikkeling. Een zichtbare, objectieve stimulans om continue groei en ontwikkeling te ondersteunen, en het gevoel van succes te onderstrepen.

Wil jij weten wat we voor jou en jou prestaties kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.