Ons meetlab on tour!

Woensdag 25 juli gaat de geschiedenis in als de dag dat EquInnoLab voor het eerst officiëel te werk ging buiten de deur. Dat pakken we natuurlijk meteen goed aan, en dus vertrok het complete team woensdagochtend helemaal naar Aalsmeer. Stal Wennekers, een pensionstal in de schaduw van Schiphol met maar liefst zo’n vierhonderd pensionklanten, werd ons podium.

Hoewel de voorspelde hitte een extra uitdaging vormde voor zowel onszelf als de deelnemende ruiters en paarden en zelfs ons systeem, kunnen we met trots terugkijken op deze zeer geslaagde eerste sessie op locatie. De deelnemers waren erg te spreken over de diepgaande en visuele feedback die we hen konden geven, en kunnen nu heel gericht aan de slag met het persoonlijke trainingsadvies dat ze van ons hebben ontvangen.

Al met al is deze try-out dus zeker voor herhaling vatbaar, en dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. De volgende metingen op locatie zijn al gepland: In september gaan we al meten op Stal de Nekker in Baars, en op pensionstal De Kawei in Deurne.

Lijkt het jou ook wel wat om dit op stal te organiseren? Neem contact op, en wie weet staan we binnenkort bij jou voor de deur!

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.