Vernieuwde vertrouwde diensten

Luisteren naar je klanten is belangrijk. EquInnoLab is er om paardensporters verder te helpen. Om dat nóg beter te kunnen doen, hebben we onlangs onze diensten vernieuwd. Dezelfde vertrouwde kwaliteit, maar dan netjes verpakt in overzichtelijke pakketten en voor elke ruiter wat wils. Zo kan iedereen die voor het eerst bij ons komt nu gebruik maken van ons zeer complete intakepakket, waarbij een intakegesprek, een volledige houdingsanalyse en natuurlijk een op maat gemaakt rapport van onze bevindingen zijn inbegrepen.

Voor de ruiter die op herhalingsbezoek komt zijn er de monitormetingen, waarin we de voortgang van zijn of haar ontwikkeling meten en hun persoonlijke trainingsschema updaten waar nodig.

Ook ruiters die niet per sé hun hele houding door willen laten lichten, maar juist langskomen om een specifiek probleem op te lossen, kunnen gebruik maken van hun eigen pakket; de Pro-meting.  Deze verkorte metingssessie richt zich specifiek op het probleemgebied van de ruiter, en zoekt samen met hem of haar naar een geschikte oplossing.

Wie juist wel op zoek is naar een absoluut totaalpakket, waarin we de complete houding en zit van voor tot achter en tot in het kleinste detail onder de loep nemen, zit goed met ons Premiumpakket. Hierbij meten we de houding en zit van de ruiter in alle drie  de gangen, zowel linksom als rechtsom, en laten we in een uitgebreid rapport precies zien hoe je er als ruiter voor staat, en adviseren we je natuurlijk vooral over hoe je dat kunt verbeteren.

Voor de echte ambitieuze enthousiastelingen hebben we bovendien de V.I.P. optie, die als aanvulling kan worden genomen op alle pakketten. Met dit pakket geven we jouw ontwikkeling een heuse kickstart; Aan de hand van de resultaten uit je meting, en het daaruit voorkomende trainingsadvies, maakt onze ambassadrice Jenny Schreven speciaal voor jou een persoonlijke training, waarin jouw persoonlijke ontwikkeltraject centraal staat.

En voor de mensen die gek waren op ons uitgebreide Ruiter-Fit Pakket, is deze blijven bestaan als ons meest uitgebreide pakket onder de naam Tweedaagse ruiterverbetering.

Meer weten? Neem een kijkje op onze dienstenpagina, of neem contact met ons op. Wij zijn er om jou te helpen!

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.