Partners

EquInnoLab. werkt samen met het Dressage Stable Schreven Competition Team door de teamleden iedere maand te analyseren. Hierdoor kunnen hun verbeteringen in kaart worden gebracht. Ook wordt het team gebruikt om nieuwe technologieën te testen. Omdat alleen begeleiding tijdens trainingen niet genoeg is om een topsporter te worden, krijgt het team mentaal begeleiding van Marianne van Erp sportpsychologie VSPN. De fysieke trainingen vinden plaats bij Fysioactive fysiotherapie Weert, waar Maikel Evers en Nicole Custers de training op zich nemen. Deze holistische benadering is een uniek concept in de paardensport. Door niet alleen te werken aan de skills van de ruiter als zij op het paard zitten, maar te kijken naar de ruiter in het geheel, wordt er een veel groter resultaat behaald.

FreeSense Solutions BV is onze partner voor de EquInnoLab. Equestrian Sport Technologies producten.

Hoofdpartners

logo

Dressuurstal Schreven

Dressuurstal Schreven is de thuisbasis van Grand Prix amazone en Lichte Tour jurylid Jenny Schreven. Dressuurstal Schreven is een professioneel, internationaal paardenbedrijf dat betrokken is bij alle facetten van de dressuursport. De stal ligt in een prachtige omgeving in het buitengebied van Weert (Limburg) maar ligt toch centraal dicht bij de snelweg. Een partner als Dressuurstal Schreven is een toegevoegde waarde voor EquInnoLab. door haar professionele paardensport kennis. Verder biedt Dressuurstal Schreven de locatie voor alle paardensport faciliteiten die EquInnoLab. nodig heeft.

FreeSense Solutions

FreeSense Solutions is EquInnoLab.’s partner in sensoriekontwikkeling en consumenten productontwikkeling die vallen onder “EquInnoLab. Equestrian Sports Technologies”. Daarnaast werken ze samen aan slimme dataopslag in de cloud. FreeSense Solutions bezit een ruime kennis over het gebruik en de ontwikkeling van sensoren en andere technologieën vanuit andere sporten die erg waardevol is voor toekomstig gebruik in de paardensport.

Ondersteunende partners

Marianne van Erp Sportpsychologie

Marianne is geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Na het behalen van haar Master Bewegingswetenschappen (specialisatie Sportpsychologie) heeft zij de Post Master Opleiding tot Praktijksportpsycholoog met succes afgerond en haar accreditatie verdiend. Marianna begeleid de teamleden van het talententeam van EquInnoLab. maandelijks op mentaal vlak. Verder kijkt Marianne vanuit het mentale oogpunt naar de begeleiding die EquInnoLab. kan bieden in de paardensport.

FysioActive

Met 8 vestigingen in Limburg en Brabant is Fysio Active een bekende naam in de sportbegeleiding en fysiotherapie. FysioActive begeleid de teamleden van het talententeam van EquInnoLab. doormiddel van wekelijkse fysieke training en waar nodig fysiotherapeutische begeleiding. De therapeuten Maikel Evers (Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut en Echografie ) & Nicole Custers (Fysiotherapeut, Claudicatio Therapeut en Dry Needling) die samenwerken met EquInnoLab. verzorgen ook de fysiotherapeutische kennis die nodig is voor een aantal van onze evenementen en begeleidingstrajecten. Verder biedt FysioActive de sportfaciliteiten die nodig zijn voor de fysieke begeleiding van onze klanten.