Selecteer een pagina

 Langdurige begeleiding

Wil jij liever voor een langere periode begeleid worden? Ook dat is mogelijk!
Onze experts en coaches staan altijd voor jou klaar.

Een belangrijk onderdeel van dit langdurige traject is dan onze experts en coaches jou écht leren kennen. De begeleiding is namelijk erg persoonlijk en wordt volledig aangepast op jouw doelen en niveau.

Ons team zal beginnen met een aantal gesprekken en zal jou als sporter, maar ook je paard volledig gaan doormeten. Er wordt gekeken hoe jullie individueel presteren, maar ook hoe jullie als combinatie presteren. Door deze informatie te verzamelen kunnen we ons optimaal voorbereiden op de volgende stap, namelijk het maken van een persoonlijk trainingsplan.

Het trainingsplan wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften, maar hierbij wordt ook rekening gehouden met jouw agenda en eventuele wedstrijden. Ook de intensiteit van het programma wordt hierop aangepast. Of je nu dagelijks, wekelijks of maandelijks begeleiding nodig hebt.

Wij kunnen je ook helpen met een volledige planning, we gaan dan samen kijken welke wedstrijden interessant zijn om te rijden en hoe jij je hiervoor optimaal kunt voorbereiden.

Het is mogelijk om je paard(en) bij ons op Green Valley Estate te stallen, dit heeft voor een langdurig en intensief traject onze voorkeur omdat we jullie op deze manier het beste kunnen begeleiden en monitoren. Uiteraard is het ook mogelijk het traject op afstand te volgen of regelmatig naar onze locatie te komen voor trainingen.

Tijdens het traject gaan we jou, je paard en jullie als combinatie monitoren om te zien hoe het gaat en hoe jullie reageren op de training. We houden hierbij rekening met de gestelde doelen, maar ieder plan moet flexibel zijn zodat het mogelijk is om je aan te passen aan vakanties, ziekte, blessures of andere gebeurtenissen.

Omdat onze langdurige trainingstrajecten altijd worden aangepast aan de behoeften, doelen en mogelijkheden van de ruiters hebben wij hier geen vaste prijzen voor.

Voor meer informatie of een gratis intakegesprek neem vrijblijvend contact met ons op via contact@equinnolab.com.