Selecteer een pagina

Wedstrijdtraining

Bereid je gericht voor op je volgende wedstrijd.

Door Jenny Broft-Schreven en Karin Retera

Beiden ORUN Coach 5 NOC*NSF en Grand Prix Jurylid

Dressuur nationaal & dressuur internationaal

Eerstvolgende training:

21 december 2021, Green Valley Estate Deurne. Ter voorbereiding voor de Kadervorming te Nieuw- en Sint Joosland op 28 december 2021

Voor wie:

Vrijwel alle niveaus kunnen bij ons terecht, de training wordt namelijk altijd op maat verzorgd!

Investering

Je kan kiezen tussen een proef met tips en tops, 15 minuten voor €24,50, of voor de volledige wedstrijdtraining van 30 minuten voor €49,50, exclusief inschrijvingskosten en servicekosten.

Inschrijven

Wat ga je doen:

“Zonder techniek, geen goede tactiek”

Kort:
Je rijdt je proef en in de rest van de 15 minuten wordt je begeleid door een expert (Coach 5 trainer en Grand Prix jurylid) met de focus op het laatste onderdeel van de volledige training (zie hieronder).

Volledig:
Tijdens een training van 30 minuten wordt je begeleid door een expert (Coach 5 trainer en Grand Prix jurylid). Je begint met het rijden van je proef en gaat vervolgens aan de slag met de volgende onderdelen:

1) In kaart brengen technische uitdagingen: de technische uitdagingen worden in kaart gebracht en je krijgt advies over hoe je hier thuis aan verder kan werken.

2) Aanpassingsvermogen en game play: we gaan in op hoe je goede prestaties op onderdelen mee kunt nemen naar het volgende onderdeel. En wat je kunt doen als iets niet loopt zoals je het wilt om toch terug te komen bij een goede uitvoering van de proef.

3) Strategisch denkbeeld: we nemen je mee in hoe een jury denkt en kijkt, waar kansen liggen uit het zichtbeeld van de jury, waar je iets kunt oplossen en wanneer je iets niet meer wil oplossen in de proef.

 

Locatie

De wedstrijdtrainingen vinden plaats op de compleet vernieuwde locatie van Green Valley Estate te Deurne, voorheen bekend als NHB Deurne. De luxe indoorlocatie is aangekleed in wedstrijdsfeer, het losrijden is tevens indoor. Het centrum beschikt over een gezellige horecavoorziening.

Bruggenseweg 11A
5752 SC Deurne

tac·tiek (de; v)

de manier waarop je te werk gaat om te slagen

Door gebruik van de juiste techniek op het juiste moment en op de juiste manier kan je als ruiter of amazone een goede proef laten zien met winst als gevolg. Daarnaast gaat het om het kunnen aanpassen en inspelen op onverwachte omstandigheden. Leren van tactiek komt door ervaring, door wedstrijden te rijden en het “spelletje”te begrijpen.

De aanwijzingen en tips van onze coaches EN juryleden helpen je om te leren de juiste keuzes te maken en om te gaan met verschillende situaties in de ring.

Aankomende data

De data van de komende vier wedstrijdtrainingen sluiten perfect aan op door ons geselecteerde wedstrijden*. Doe jij dus mee aan één van de onderstaande wedstrijden? Dan is dit de perfecte voorbereiding voor jou:

21 december 2021 (dinsdag): Karin Retera
Ter voorbereiding voor de Kadervorming te Nieuw- en Sint Joosland op 28 december 2021

7 en 8 januari 2022 (vrijdag en zaterdag): trainers nader te bepalen
Breedtesport: Ter voorbereiding voor de regiokampioenschappen Brabant en Limburg
Subtop: Ter voorbereiding voor Jumping Amsterdam op 27 januari 2022

18 en 19 februari 2022 (vrijdag en zaterdag): trainers nader te bepalen
Breedtesport: Ter voorbereiding voor de Hippiade
Subtop: Ter voorbereiding voor CDI Lier van 1 t/m 6 maart 2022

25 maart 2022 (vrijdag): trainers nader te bepalen

* In de competitiefase staat de verhouding van werk- en rustweken op 2:1, wat betekent dat de week voor de wedstrijd een lichte week moet zijn en de tweede week voor de wedstrijd een intensieve week moet zijn. Bij internationale wedstrijden heeft de reis ook invloed en is gekozen voor 2 weken voor de wedstrijd, waar voor nationale wedstrijden gekozen is voor 1 week voor de wedstrijd