Selecteer een pagina

Bijscholingen

Regelmatig organiseren wij bijscholingen over verschillende paardensport gerelateerde onderwerpen. Deze bijscholingen worden gegeven op onze locatie Green Valley Estate.

Onze bijscholingen worden gegeven door een van onze experts, hierdoor wordt de kwaliteit van de presentaties gewaarborgd. Door deelname aan een van onze bijscholingen is het mogelijk om 35 KNHS licentiepunten te verdienen.

De bijscholingen zijn niet alleen interessant voor instructeurs, maar ook voor ruiters, grooms, trainers, juryleden en ouders van ponyruiters.

Een bijscholing duurt gemiddeld 2 tot 3 uur, we verwelkomen iedereen met iets te drinken en een gebakje, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Sommige bijscholingen zullen later in het jaar nog een keer worden herhaald. Indien je zelf een interessant onderwerp hebt of ergens meer over wilt weten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij kunnen ook bijscholingen geven op locatie indien hier genoeg animo voor is, dit kan dan gaan over een door jullie gekozen onderwerp mits dit past binnen onze expertise en visie.

Komende periode staan de volgende bijscholingen op de planning:

Maandag 13 juni – 18:00 – 21:00 – Bijscholing ‘Invloed van voeding op prestaties’
(LET OP: voor deze bijscholing worden geen  licentiepunten toegekend door de KNHS.)

Maandag 27 juni – 18:00 – 21:00 – ‘Veelzijdig trainen’

Maandag 11 juli – 18:00 – 21:00 ‘Trainingsprincipes’

Ga naar de agenda en schrijf je in!