Selecteer een pagina

 Meerdaagse trainingen

Wil jij graag meer leren over een bepaald thema of wil je graag een korte maar intensieve training volgen waarbij je toewerkt naar betere prestaties van zowel jezelf als je paard? Dan zijn onze meerdaagse trainingen echt iets voor jou!

Onze meerdaagse trainingen staan telkens weer in het teken van een onderwerp.
Ook het aantal dagen kan variëren, maar meestal duurt een training 3 dagen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een wedstrijdgerichte meerdaagse training te volgen. Hierbij gaan we toewerken naar een wedstrijdtraining die op de laatste dag gegeven zal worden. Deze training zal je helpen om zowel jezelf als je paard in de toekomst beter voor te kunnen bereiden op wedstrijden.

Voor ruiters die (voor het eerst) internationaal gaan rijden hebben wij een speciale training die focust op het rijden van Internationale wedstrijden. Wij leren je alle ins en outs die je moet weten en simuleren daarbij een internationale wedstrijd zodat je weet wat er allemaal op je af komt en ervaar je hoe het is om een aantal dagen intensief op een andere locatie te trainen.

Dit is ook direct een goed moment om te zien hoe je paard reageert op al deze veranderingen, zo kun je jezelf en je paard nog beter voorbereiden op je (eerste) internationale wedstrijd.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden van onze meerdaagse trainingen.

Training 3-daagse

"Haal het beste uit je wedstrijd"

 

Wil jij je 3 dagen lang bezig zijn met jou je paard en jullie ontwikkeling? We gaan samen aan de slag met jullie verbeterpunten en bereiden je voor op je volgende wedstrijden. Met Jenny Broft -Schreven Coach5 en GrandPrix jurylid ga je aan de slag om jou doelstellingen haalbaar te maken. Met praktijklessen en workshops! 

Tijdschema: 

Vrijdag

11:00 Aankomst

12:00 Lunch

13:00 Rondleiding

14:00 – 18:00 Training in Duo’s 

18:15 Buffet/diner

19:30 Activiteit/presentatie/Workshop

Zaterdag

8:00 Ontbijt

9:00-13:00 Training in Duo’s

13:15 Lunch

14:15 Vrije tijd

15:00 Workshop

17:00 BBQ

19:30 klaar

 

Zondag

8:00 Ontbijt

9:00-12:40 Proeven clinic

13:00 afsluitende lunch

14:00 inpakken + vertrekken

15:00 Klaar

 

Accommodatie: Je slaapt in het fletcherhotel op slechts 10 min van het terrein vandaan. Hier kun je ook ontbijten. 

Voor je paard is er een stal voorzien van stro/houtkrullen, in overleg kan er gebruik gemaakt worden van de paddocks(gras/zand) Voor uitmesten wordt gezorgd. 

Eigen voer meenemen. Hooi kan verkregen worden op het terrein.

All-in prijs €595,-

Vrijdag 

Aankomst dag op de accommodatie van Green Valley Estate, je paard kan lekker op stal en vervolgens genieten we van een gezamenlijke lunch waar je met iedereen kennis kan maken. Er wordt een rondleiding over het terrein gegeven zodat je een beetje inside-information krijgt en een beeld van alle mogelijkheden op het complex. 

Vervolgens wordt er in duo’s getraind, je krijgt hierbij les van de enthousiaste GrandPrix jurylid en Coach5 Jenny Broft-Schreven. De nadruk ligt hierbij op de training naar een wedstrijd toe. Hoe bouw je de training op, waar besteed je aandacht aan etc. Waar ligt je tactische winst. Na het trainen kun je in het sportcafé genieten van een buffet. Als de magen gevuld zijn dan staat er een interessante workshop klaar met het thema “proeven rijden” Gegeven door GrandPrix jurylid Jenny Broft-Schreven

Zaterdag

Begint de dag met een ontbijt in het hotel waarna om 9u gestart wordt met de trainingen. Na het trainen volgt een gezamenlijk lunch en heb je even wat vrije tijd voor we verdergaan met een interessante workshop van MentalCoach/sportpsycholoog. Om 17:00 wordt de BBQ aangestoken als start van een gezellige avond.

Zondag 

Na een lekker ontbijt ga je al het geleerde in de praktijk brengen met een proeven clinic. In een echte wedstrijdsetting kun je je gewenste proef rijden waarna je ook tips en tricks krijgt en nog even tijd hebt om wat onderdelen door te rijden. Wij zorgen voor een fotograaf zodat je ook een mooie herinnering aan deze dagen overhoudt. Na de clinics sluiten we af met een gezamenlijke lunch waarna iedereen weer in kan pakken en huiswaarts kan keren.