Selecteer een pagina

 Meerdaagse trainingen

Wil jij graag meer leren over een bepaald thema of wil je graag een korte maar intensieve training volgen waarbij je toewerkt naar betere prestaties van zowel jezelf als je paard? Dan zijn onze meerdaagse trainingen echt iets voor jou!

Onze meerdaagse trainingen staan telkens weer in het teken van een onderwerp.
Ook het aantal dagen kan variëren, maar meestal duurt een training 3 dagen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een wedstrijdgerichte meerdaagse training te volgen. Hierbij gaan we toewerken naar een wedstrijdtraining die op de laatste dag gegeven zal worden. Deze training zal je helpen om zowel jezelf als je paard in de toekomst beter voor te kunnen bereiden op wedstrijden.

Voor ruiters die (voor het eerst) internationaal gaan rijden hebben wij een speciale training die focust op het rijden van Internationale wedstrijden. Wij leren je alle ins en outs die je moet weten en simuleren daarbij een internationale wedstrijd zodat je weet wat er allemaal op je af komt en ervaar je hoe het is om een aantal dagen intensief op een andere locatie te trainen.

Dit is ook direct een goed moment om te zien hoe je paard reageert op al deze veranderingen, zo kun je jezelf en je paard nog beter voorbereiden op je (eerste) internationale wedstrijd.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden van onze meerdaagse trainingen.