Select Page

 Multi-day training courses

Would you like to learn more about a certain topic or would you like to follow a short but intensive training where you work towards a better performance of both yourself and your horse? Then our multi-day training courses are just the thing for you!

Our multi-day training sessions focus on a topic each time.
The number of days can also vary, but usually a training course lasts 3 days.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een wedstrijdgerichte meerdaagse training te volgen. Hierbij gaan we toewerken naar een wedstrijdtraining die op de laatste dag gegeven zal worden. Deze training zal je helpen om zowel jezelf als je paard in de toekomst beter voor te kunnen bereiden op wedstrijden.

For riders who are going to ride international (for the first time) we have a special training that focuses on riding international competitions. We teach you all the ins and outs you need to know and simulate an international competition so you know what you're up against and experience what it's like to train intensively for a few days at a different location.

This is also a good time to see how your horse reacts to all these changes, so you can prepare yourself and your horse even better for your (first) international competition.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden van onze meerdaagse trainingen.

Training 3-daagse

"Haal het beste uit je wedstrijd"

 

Wil jij je 3 dagen lang bezig zijn met jou je paard en jullie ontwikkeling? We gaan samen aan de slag met jullie verbeterpunten en bereiden je voor op je volgende wedstrijden. Met Jenny Broft -Schreven Coach5 en GrandPrix jurylid ga je aan de slag om jou doelstellingen haalbaar te maken. Met praktijklessen en workshops! 

Tijdschema: 

Vrijdag

11:00 Aankomst

12:00 Lunch

13:00 Rondleiding

14:00 – 18:00 Training in Duo’s 

18:15 Buffet/diner

19:30 Activiteit/presentatie/Workshop

Zaterdag

8:00 Ontbijt

9:00-13:00 Training in Duo’s

13:15 Lunch

14:15 Vrije tijd

15:00 Workshop

17:00 BBQ

19:30 klaar

 

Zondag

8:00 Ontbijt

9:00-12:40 Proeven clinic

13:00 afsluitende lunch

14:00 inpakken + vertrekken

15:00 Klaar

 

Accommodatie: Je slaapt in het fletcherhotel op slechts 10 min van het terrein vandaan. Hier kun je ook ontbijten. 

Voor je paard is er een stal voorzien van stro/houtkrullen, in overleg kan er gebruik gemaakt worden van de paddocks(gras/zand) Voor uitmesten wordt gezorgd. 

Eigen voer meenemen. Hooi kan verkregen worden op het terrein.

All-in prijs €595,-

Vrijdag 

Aankomst dag op de accommodatie van Green Valley Estate, je paard kan lekker op stal en vervolgens genieten we van een gezamenlijke lunch waar je met iedereen kennis kan maken. Er wordt een rondleiding over het terrein gegeven zodat je een beetje inside-information krijgt en een beeld van alle mogelijkheden op het complex. 

Vervolgens wordt er in duo’s getraind, je krijgt hierbij les van de enthousiaste GrandPrix jurylid en Coach5 Jenny Broft-Schreven. De nadruk ligt hierbij op de training naar een wedstrijd toe. Hoe bouw je de training op, waar besteed je aandacht aan etc. Waar ligt je tactische winst. Na het trainen kun je in het sportcafé genieten van een buffet. Als de magen gevuld zijn dan staat er een interessante workshop klaar met het thema “proeven rijden” Gegeven door GrandPrix jurylid Jenny Broft-Schreven

Zaterdag

Begint de dag met een ontbijt in het hotel waarna om 9u gestart wordt met de trainingen. Na het trainen volgt een gezamenlijk lunch en heb je even wat vrije tijd voor we verdergaan met een interessante workshop van MentalCoach/sportpsycholoog. Om 17:00 wordt de BBQ aangestoken als start van een gezellige avond.

Zondag 

Na een lekker ontbijt ga je al het geleerde in de praktijk brengen met een proeven clinic. In een echte wedstrijdsetting kun je je gewenste proef rijden waarna je ook tips en tricks krijgt en nog even tijd hebt om wat onderdelen door te rijden. Wij zorgen voor een fotograaf zodat je ook een mooie herinnering aan deze dagen overhoudt. Na de clinics sluiten we af met een gezamenlijke lunch waarna iedereen weer in kan pakken en huiswaarts kan keren.