Selecteer een pagina

Deze bijscholing is onderdeel van een Reeks “Paard in beweging” En is bedoeld voor iedereen die de training en de gezondheid van paarden serieus neemt. De avonden geven je meer inzicht en kennis om bewust bezig te zijn met de paardensport, het paard wezen en de bewustwording achter gericht trainen. Met de juiste basiskennis kun je fysieke klachten voorkomen en jezelf en je paard optimaal voorbereiden op de te behalen prestatie.

Bij de training van een paard en ruiter komt veel kijken. Om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren is kennis van het lichaam van je paard en de functie ervan essentieel. In deze reeks van bijscholingen gaan we in op de anatomie, fysiologie (twee delen) en biomechanica van het paard.

Tijdens deze sessie over de anatomie van het paard leer je over het functionele bewegingsstelsel van het paard (vs. de mens). Daarnaast leer je hoe belangrijk kennis van het bewegingsstelsel is voor training.

De bijscholing vindt plaats op Green Valley Estate. Deze accommodatie kent een rijke geschiedenis aan kennisdeling voor paardenliefhebbers, en die traditie zetten wij graag voort.

De avond is als losstaande bijscholing te volgen of als onderdeel van de gehele Reeks. We hebben voor de deelnemers aan 4 avonden een aantrekkelijke pakketprijs van €110,-

De kosten voor deze bijscholing bedragen €32,50 p.p. inclusief koffie en gebak bij ontvangst!

Ga naar de agenda voor meer informatie en tickets.